Training en opleiding

Om een besturingssysteem na inbedrijfstelling, ook adequaat te kunnen bedienen en te onderhouden, verzorgt Gain installatiespecifieke operator en onderhoudstrainingen.

Om een nieuw of gemodificeerd besturingssysteem na testen en inbedrijfstelling ook adequaat te kunnen bedienen en te onderhouden, verzorgt Gain installatiespecifieke operator- en onderhoudstrainingen. Dit verhoogt niet alleen de acceptatie van het systeem, maar stelt u ook in staat om in eigen beheer eerstelijns support uit te voeren. Deze trainingen kunnen we zowel bij ons op kantoor als bij u op locatie verzorgen. In het laatste geval kan dit gecombineerd worden met een hands-on training op de installatie zelf.

Daarnaast verzorgen wij ook trainingen gericht op systemen, technieken en methodieken. Deze trainingen zijn specifiek voor bepaalde groepen en/of bedrijven. Via onze nieuwsrubriek houden wij u graag op de hoogte van onze nieuwe trainingen.

Indien u interesse heeft in een training op maat, neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 0183-820 300 of per e-mail via sales(at)gain.nl

Overige diensten
  • Advies
  • Resident engineering
  • Projecten en service