Projecten ilustratie

Projecten en service

Gain Projects voert fixed-price projecten uit en levert ondersteunende diensten, zoals service, consignatiedienst en operatortraining.

Bedrijven die een compleet besturings- of informatiesysteem willen voor hun productieproces, machine of ander technisch systeem, helpen wij graag vanuit Gain Projects. Gain Projects voert fixed-priceprojecten uit en levert ondersteunende diensten, zoals service, consignatiedienst en operatortraining.

Bij Gain Projects vormen fixed-priceprojecten geen bezigheidstherapie voor engineers die op de bank zitten!
Integendeel: met een vaste groep projectleiders, ontwerpers, programmeurs, tekenaars, monteurs en service engineers kunnen wij het gehele traject van specificeren, ontwerpen, bouwen, testen, in bedrijf stellen en nazorg voor onze rekening nemen.

En u krijgt de afgesproken functionaliteit op de afgesproken datum tegen de overeengekomen prijs. Dat betekent voor u dus maximale kwaliteit en zekerheid.

Service

Veel installaties produceren 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar. Ongewenste stilstand doordat een besturingssysteem even niet in de lucht is, brengt al snel hoge kosten teweeg door productieverlies en in het ergste geval schade aan de installatie. Onderhoud van de besturingsinstallatie is hiermee een absolute noodzaak, maar vaak ook complex.

Om u hierin te ondersteunen, biedt Gain 24-uurs onderhoud- en beheerondersteuning. Hierin zijn wij u van dienst met onze: helpdesk, correctief onderhoud met vooraf overeengekomen responstijden, preventief onderhoud en kleine modificaties. Alle afspraken die hierin van toepassing zijn leggen wij vast in een Service Level Agreement. Tevens stellen wij voor elk onderhoudscontract een servicehandboek op, zodat de betrokkenen binnen uw organisatie snel onze hulp kunnen inschakelen en op de juiste wijze gerapporteerd worden.

Overige diensten
  • Training en opleiding
  • Advies
  • Resident engineering